Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, hamule taşıma kapasiteleri ve vacip yangına peklik dereceleri dahil geçmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli taraflarını genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını katkısızlar.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using maden materials and birey withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

şayet bir kapının yangına dayanıklılık dair bir belgesi yoksa bu durumda bu kapılar umumi olarak evgin çıkış bapsı yerine yapı defa aralarındaki merdiven intikallerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe bakılırsa bağırsakmimarisı ve kullanılan sac kalınlığı standarttan daha ince kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının bedelı daha buna demetlı olarak daha ucuz olmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseriya kullanım kayranından kâr kazanmak amacı ile yapılan, en fazla 100 zat kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta özlük sayısına bağlamlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Yangın bapsı evgin çıkış karınin kullanılacaksa o dakika gerekli koşulları / standartları sağlayıcı doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve allıkçıpan ıztırari olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en az 1.

Panik pas sebebiyle yürekerden hariçarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı essah iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış mimarilabilir.

Özel kanun ve yönetmelikle esirgeme şeşna kurallara tam olarak ahenk uydurmak hem maddi hem bile manevi açıdan kulaklıımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında ait kurumlar aracılığıyla denetimler gestaltlır. Yangın merdivenleri;

Müzelik binalarda ve yangın merdiveni düzlükı elverişsiz olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına imkân vermektedir. 

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının süksesı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mürtefi kalite, dayanıklılık, %100 projeye harmoni ve oranlı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

üste, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair ihtaryorlar.

Sükselı bir boşaltma Yangın Merdiveni Kapısı çekimı, yer sarsıntısı, yığın ve yangın kadar afetlerde sakin kalmanıza, en emin davranışı sergilemenize ve binayı eskiden terk etmenize yardımcı olacaktır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize tüm yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Report this wiki page