En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın Kapkaloriın hizmetını gerçekleştirmek için meraklı firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapısının bakımını savsama eylemek veya amatörce açmak kritik meyvelara gaye açabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak koltuk alabilirsiniz.

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçünlü renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut bütün RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması kuruluşlabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Firmamız ile yapacağınız ahzüitalerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, mütebeddil hükümler ve vüruten uygulayım bilimi ile meşru zorunlulukları da aritmetik ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlıyoruz.

Icap bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak zirda yer alan illere iş vermekteyiz.

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları fevkda belirttiğimiz metanet derecelerine bandajlı olarak değmaslahatmektedir. Bapların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu bentlamda bileğmeslekmektedir.

Yangın bapsı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o devran zaruri koşulları / standartları sağlayan kısaca yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere kapıların otomatik kapanması gerekmektedir. Bunu elde etmek karınin yaylı menteşeler kullanılması ehliyetli değildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya düz açılması gerekir. Kaldırıma çın açılarak olası bir yangın yerinde insanoğluın kaçmasını sağlamlar.

Dışarıdan girizgâhe akla yatkın bir alanda kullanılacaksa öncelikle haricen kilitlenebilmeli fakat yangın çabucak dâhilen açılmalıdır (Antipanik mekanizma), ciğereride kullanılacaksa antipanik amerikan bar sistemine gidişat nazaran lüzumlu bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolaylıkla görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli fail levhalar ve işaretler kullanılır.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir özge faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara mutabık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Ancak dundaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni gestaltlması ıztırari olarak onaylama edilmektedir.

Yangın kadar acil durumlarda Yangın kapısı istanbul içeriden yumuşak bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma müşkül sıfır bu kilitler yalnızca yangının aksi etkilerini sineeriye hapseder.

Report this wiki page